Kullanıcılarınız üzerinde işlem yapmak için görseldeki işaretli yere tıklayınız.
Çıkan seçeneklerde kullanıcılarınızın bilgilerini düzenleyebilir, rol değiştirebilir, bakiye ekleyebilir, satın alım yaptığı öğeleri görüntüleyebilir ve hesabını silebilirsiniz.